Вдъхновяващите фен клубове на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Юнайтед

През последната година и половина спортен бар „Академията“ се превърна в домакин на няколко футболни фен клуба, които безрезервно заявиха любовта си към любимия отбор и ни вдъхновиха да ви разкажем повече за тях.

*Милан фен клуб

Когато се запознахме с фен клуба на Милан преди половин година, честно, не подозирахме, че са толкова емоционални и категорични в позициите си, спрямо отбора. Не пропускащи мач, привържениците на росонерите, правят истинско фен шоу в „Академията“. През 90-те минути на еуфория, коментарите не стихват, а ако си дошъл да понаучиш нещо за червено-черните, то ще ти се отдаде възможност. Фен клубът на Милан организира посещение на мачове на любимия тим на Сан Сиро в Милано, поне три-четири пъти в годината. Забавлението и там е повече от гарантирано, а емоцията на стадиона е несравнима. Бяхме вече !

*Реал Мадрид фен клуб

Начело с Жоро ( както го знаят всички фенове, а покрай тях  и ние ), който е председател на фен клуба на мадридския клуб за България, десетки привърженици на отбора се събират за важни мачове в Големия ТВ салон в „Академията“. Обективни и запознати с възможностите на отбора, чиито симпатии са категорични, феновете на Белия балет превръщат 90-те минути в културно разпускане след работа. Независимо от резултата, настроението им винаги е добро, а шанса да чуете неприлични думи и възклицания е сведен до минимум.

*Манчестър Юнайтед фен клуб

Феновете на Ман. Юнайтед са едни от първите, за които постлахме червения килим и отворихме много широко сърцата си. Тук трудно може да се определи кой е начело на фен клуба. Може да разберете, че са ни дошли на гости още с влизането – знамето на фен клуба ще е прилежно закачено на стената, а пък емоционалната глъч и всички хора, облечени като футболисти на английския тим, ще ви подскажат какво следва. По време на мача пък може да чуете различни песни и спорове от типа на :  „Тук нямаше засада“. Определяме феновете на Манчестър като крайни и не признаващи загуби на отбора. Това им е чара !

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com