Влез във форма с треньорите на “Академията”

 

Интересът ти е привлечен. Шест вида игри на закрито, два бара и огромно пространство, в което можеш да бъдеш, който си пожелаеш. Сега и в клуба.

Но каквото и да си говорим, Рони О‘ Съливан не се става с първото хващане на щеката, а Тимо Бол би поиграл с теб тенис на маса, само ако си добър поне на половината, колкото е той.  За джагите и дартса също сме категорични, че талантът е достатъчен до момента, в който не искаш да си част от турнирната емоция.

За всички, които смятат, че игрите на закрито са им призвание, но нещо не им достига, ви предлагаме най-добрите треньори в България. Ето ги и тях :

Братислав Кръстев – единственият лицензиран треньор по снукър в България. Известен още като „Брандо“, притежателят на десетки купи по родни и европейски турнири, определено има какво да ви покаже на снукър и билярд масата.

Тренировките са индивидуални, спрямо желанието и възможността на клиента.

Екатерина Атанасова –треньор по футбол на маса. Атанасова е двукратна световна шампионка по джаги. Тя е единствената жена в управителния съвет на Световната федерация по футбол на маса, носител на множество призове и купи. Основател на клуб по джаги “Jagoars”.

Тренировките на клуба се провеждат всеки вторник и сряда от 19’30 до 21’30 в „Академията“.

Илиян Георгиев – треньор по тенис на маса. „Желание не е достатъчно“ е мотото на Георгиев, който от първия час ще ви разкрие тайните на тениса в закрито пространство. Дългогодишния му опит и препоръки са малка част от представянето му, а дисциплината му ще ви направи готови за турнирната сцена.

Тренировките са индивидуални, спрямо желанията и възможността на клиента.

Мирослав Петров– треньор по дартс.  Занимаващият се с дартс на състезателно ниво, близо от девет години, „Чочо“  има зад себе си участия на Международни дартс турнири и над 30 спечелени купи от състезания по дисциплината. Основател на клуб по дартс „Мълния“.

Тренировките се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 19’00 до 21’00 в „Академията“.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com