Георги Горанов спечели 4-ия кръг на Snooker Handicap Series

Много интересни и драматични двубои ни предложиха играчите по снукър в 4-ия кръг от Snooker Handicap Series.

Георги Горанов направи истински подвиг като се класира за втори пореден финал и успя да спечели турнира. Интересното е, че Георги Горанов стартира срещите си от квалификациите, за да триумфира в турнира.

23-ма играчи взеха участие в 4-ия кръг на Snooker Handicap Series, като трябва да отбележим силното участие на снукър клуб Мездра с цели осем представители.

Финалът в турнира предложи много емоции и динамика. Ивайло Гьоков поведе с 1:0 фрейма след много добра сейфти игра. В следващият фрейм Горанов показа много добри умения на зеленото сукно и успя да стопи преднината на съперника си, за да се стигне до трети заключителен фрейм.

Ивайло започна добре и имаше преднина от 40 точки. В този момент Горанов успя да скъси разликата, а след това скри бялата топка по драматичен начин.  Горанов реализира трудна кафява точка, като се стигна до ситуация, в която Гьоков имаше нужда от два снукъра. Въпреки това той не се предаде и спечели точки от фаул веднъж, но за повече нямаше сили. В крайна сметка Горанов триумфира в турнира след 2:1 и пълен обрат във финала.

Подробна информация за турнира тук.
Пълна схема на турнира: Snooker Handicap Series – Кръг 4
Индивидуална Ранглиста: ТУК

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com