Защото нашите треньори са най-добрите!

Спортен бар „Академията“ предлага много различни възможности за забавление в свободното време както и за срещи с приятели. Това обаче не е всичко. Ако решите, че искате да получите професионална помощ в някои от нашите “indoor” забавления значи сте на правилното място.

Голяма популярност набира играта снукър в България благодарение на работата на Българската Федерация и постоянните визити в страната ни на легендата Рони О‘Съливан, който изигра няколко демонстративни двубоя със Стивън Хендри, Марк Селби, Джими Уайт и други.

Ние имаме честта при нас да тренира и да се състезава най-добрия български играч в последните пет години – Братислав Кръстев. Брандо, както го наричат близките му, е първият българин с лиценз за треньор от Европейската снукър и билярд асоциация. Освен това той е асистент главен треньор на Европейските първенства по снукър и на предстоящото такова, което ще се проведе в България в началото на февруари.

Ако искате да тренирате при Братислав може да се възползвате от различни промоции и ваучери, които предлага съвмество с „Академията“. При Брандо може да научи и много неща за билярда и да тренирате билярд на високо ниво.

Знаете ли че България има световна шампионка по джаги. Да, това е Екатерина Атанасова, която е световно известна с победите си в световните серии. Тя се състезава за берлински клуб на високо професионално ниво. Освен това обаче всички познават Катето, която създаде спортен клуб „Джагоарс“, където тренират едни от най-добрите български играчи.  Тренировки се провеждат всеки вторник и сряда от 19:00 часа в спортен бар „Академията“ и всеки, който иска може да ги види на живо и да се поинтересува как и къде може да се запише!

Изненадите не спират до тук. Ако сте фенове на стрелички и дартса значи пак сте попаднали на правилното място. При нас тренира Мирослав Петров – Чочо – един от най-добрите български играчи по дартс. При него стрелички рядко минават встрани от 20-ката. Определено най-забавните турнири са именно турнирите по дартс. Всеки вторник и четвъртък заповядайте след 20:00 часа да видите на живо тренировките на Чочо и компания. Два спортни клуба по дартс се помещават при нас. Питите са ни чисто нови WINMAU, на които се провеждат и професиоалните състезания, които може да видите по телевизиите.

Най-голям интерес сред спортуващите обаче си остава тенис на маса. Там също има кой да ви покаже някои трикове, така че да сте на ниво, когато играете срещу приятели.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com