Иван Чуров спечели поредния силен турнир по FIFA 17

През изминалата събота се проведе много силен турнир по FIFA 17 в София. Номер 1 стана Иван Чуров, който триумфира с титлата след победа над Александър Александров във финала.

По този начин Чуров си осигури 400 лева от наградния фонд. В предишните два турнира Иван Чуров попадаше неизменно в тройката, но малко не му достигаше за първото място. Този път той се пребори с конкуренцията като не записа нито една загуба в турнира. Третото място остана за Стилиян Василев, който бе втори на последния турнир. Топ 8 на най-добрите играчи допълниха Тихомир Колев, Александър Симонов, Габриел Савов, Иван Димитров и Иван Шалаверов.  Големият отсъстващ този път бе Станислав Чакаров, който нямаше възможност да участва поради лични ангажименти.

По традиция турнира се проведе в два потока като участие взеха 82 човека. Всички играчи под 18 години премериха сили в Спортен бар Академията, докато всички пълнолетни се състезаваха в Спортен бар Люлин Ефбет. Най-добрите 4-ма играчи от двете възрастови групи оформиха финалите, като турнира се игра на схема с двойна елиминация.

Организаторите от Playstation турнири събраха 700 лева награден фонд, като голяма част от парите дойдоха от спонсорите Black Energy и El Sabor.

За феновете на най-харесваната игра ще има поредица турнири в края на този месец, където всички ще могат да премерят сили на единици и двойки.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com