Братислав Кръстев с четвърта титла през сезона

Братислав Кръстев спечели шестия турнир от календара на Българската Снукър Федерация през настоящия сезон. Брандо се наложи с 4:2 над Никола Кемилев във финала, който се проведе в спортен клуб Стикс.

Двамата най-добри български състезатели стигнаха до битката за трофея след много силна игра през изминалите два дена. Кемилев и Кръстев се намират в най-добра форма от българските състезатели след като преди седмица представиха страната ни на Европейското първенство по снукър в Полша.

В полуфиналите те се справиха с младите ни таланти Спасиан Спасов и Виктор Илиев, които пък играха на Европейското за младежи. Най-големият брейк в турнира от 64 точки бе дело на Братислав Кръстев. Никола Кемилев направи 61, докато Христо Сираков реализира 59. Наградите за победителите връчи българския рефер Петър Наков, който ръководи и финала.

Двубоите от съботният ден се изиграха в спортен бар „Академията“. Няколко топ играчи, които тренират в „Академията“ участваха на шестия ранкинг турнир – Ивайло Гьоков, Станислав Хаджипопов, Виктор Гайдов, Петър Зоровски, Стефан Симеоновски, Жана Митова, Алекс Хубанов, Теодор Чомовски, Виктор Илиев и разбира се Братислав Кръстев

С тази победа Брандо вече има четири титли през сезона, докато Никола Кемилев и Ивайло Пеков остават с по един трофей. В националната ранглиста Братислав Кръстев води убедително следван от Никола Кемилев. Следващият турнир от календара на Българската снукър федерация ще се състои на 19/20-ти март в спортен клуб Чикаго в Пловдив.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com