Интересни събития завладяват “Академията”

Спортен бар „Академията“ ще предложи много разнообразна и интересна програма на своите клиенти. Последният уикенд на месец октомври ще ни даде възможност да се позабавляваме под звуците на ямайска музика, да гледаме международен турнир по джаги и да участваме в едно страхотно Heloween парти.

Oще в петък вечер на 30 октомври Don D и Dub Constructor ще ни селектират най-новото и най-интересното от най-добрите Dancehall Reggea ритми съчетани с малко Dub Selection.  Зад микрофоните ще застанат зад Irie Bear,Bizzo Bisrat и K “Kappa” Irie. Всичко това ще се чува от най-добрата саунд система за ямайска музика в страната – JFFSOUNDSYSTEM.

В петъчния ден, но няколко часа по-рано започва и международния турнир по джаги  Sofia International Series в The Academy. В него ще участват много известни състезатели от България и света. Организатор на турнира е Световната шампионка по джаги Екатерина Атанасова и нейния спортен клуб „Джагоарс“, които провеждат своите тренировки именно в “Академията“. Това е първи по рода си турнир с международно участие от такъв висок ранг в България. Битките ще продължат три дена, като победителите в отделните категории ще станат ясни в неделя.

В събота срещу неделя всички приятели и гости на спортен бар „Академията“ могат да се включат в нашето Haloween парти. То ще стартира от 22:00 часа, като единственото задължително условие е да имате костюм.

Заповядайте този уикенд в The Academy, където ще ви посрещне една приятна атмосфера и качествена музика.

unnamed1

 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com