Интригуващ финал и титла за Ляолин

Турнирите по тенис на маса за аматьорските лиги на GameMasters и Саружение ФУУТУРА приключиха с много интригуващ финал.

Всичко започна още на 01.02.2015 в спортен бар Академията, като турнирите се провеждахат всяка 1-ва, 3-та и 5-та неделя с начален час 18:30 часа.

Турнирите използваха  уникална система, която гарантира на всеки участник 5 изиграни срещи в турнир, без значение от това дали това са победи или загуби.

Форматът на турнира и многото отложени срещи забавиха малко финала на сезона, но драмата бе пълна, когато трите отбора участници завършиха с еднакъв брой точки.

Съботните плеойофи определиха финал между Ляолин и Unreal, които дори не участваха в плейофите през миналия сезон, когато завършиха на последно място в класирането.

След много оспорван финал титлата отиде за трети пореден път в отбора на Ляолин. Вижте всички резултати и мачове от плейофния ден ТУК.

Любителите на тениса ще могат да продължат да участват във веригата Table Tennis Weekend Series, повече информация, за която, можете да намерите ТУК, като тя ще продължи до началото на лятото, програмата, за което, ще стане ясна през идните няколко седмици.

Вижте повече в GameMasters

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com