Истинска драма и победа за JA-RA след дузпи

THE CLASH OF THE FOOSERS III – третият междуклубен турнир по футбол на маса се състоя на 28 март 2015г. от 12:00 часа в Спортен Бар „Академия Спорт“.

Срещнаха два професионални клуба Софийския СК „JAGOARS” и клубът от Варна “JA-RA”. Турнирът се проведе на принципа на отборната игра, където 6 състезатели на СК „JAGOARS” премериха сили с 6 състезатели на “ JA-RA”.

Състезателните дисциплини включваха игра по единици и по двойки /мъже/ при схема на игра S/D/S/D като, всеки мач се играе 3 от 5 игри до 5 гола /при резултат 2:2 се играе до 2 гола разлика до 8/. Всички мачове се реферираха от официално лице – Станислав Георгиев. Турнирът се проведе на официалната маса на България – Роберто Спорт Адреналин.

Първият мач се игра между единици мъже Николай Атанасов /СК „JAGOARS”/ и Николай Делчев /“ JA RA”/ и беше спечелен с 3:2, след обрат от 2:0 от състезателя на СК „JA RA”.

Втората среща между мъже двойки Мито Митов и Владимир Атанасов/СК „JAGOARS”/ и Иван Евтимов – Матей Минчев /“ JA RA”/, завърши с победа 3:2 за /СК „JAGOARS”/.

Третият мач беше между Юлиан Пенев /СК „JAGOARS”/ и Красимир Димитров /“JA RA”/. Спечели СК „JA RA” с 3:0.

Следващата среща беше между двойката на Александър Тодоров и Делислав Аспарухов /СК „JAGOARS”/ и Адриан Николов и Юлиан Калчев /“ JA RA”/, които успяха да спечелят 4-тата решавща игра и да доведат отборите до равенство от 2:2 игри. Последваха дузпи, след изпълнението на които отборът на “ JA RA” успя да надвие отборът домакин.

Много равностойната, спортсменска игра достави истинско удоволствие на състезатели и зрители, дошли да станат свидетели на третото по рода си събитие у нас – трети междуклубен турнир по футбол на маса. Да се надяваме, че с това събитие ще стане традиция в този спорт.

източник: jagoars.com

 

2 3 4

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com