И кой каза 1,2,3…. ( можем и след 12 )

 

Дванайсетте години в родното школо са на път да бъдат превърнати в наздравици и бурно преживяване, което да помниш дълго. Или поне да помниш. Небезразлични към абитуриентската ти и винаги готови за парти, ние академиците, ти предоставяме Еvent бара, за да можеш качествено да си преброиш до 12 без да подготвяш нещата шест месеца преди това.

Или иначе казано, ако тази година е Годината, то фиестата  при нас е гарантирана. Предлагаме ти различна бар обстановка, клубно осветление и терен, на който няма как да не се разтанцуваш. Ъндърграунда ни го знаеш, а пък ако не си бил скоро или изобщо наш парти спътник, то  се приготви за изненадващи моменти. На видео стената, ще можеш да си прожектираш разни old school епизоди, които и без да те познаваме, знаем, че притежаваш.

За „Наздраве“-то ще се погрижи барманското ни crew, което веднага ще ти стане любимо. A видим ли те, че започваш да позабравяш, вадим фотоапарата, за да заснем най-култовите ти превъплащения.  В случай, че София ти е голяма и все още непозната, нашите приятели от Party Bus са готови да те закарат, където си наумиш и да се грижат за твоят купон на колела, правейки вечерта ти още по-вълнуваща.

Вадим балните рокли и костюми от раклите ( понеже бяхме завършващи преди няколко години) и очакваме да ни направиш част от твоето невероятно бал изживяване.

Развълнувани сме.

*За  резервация и организация ни позвънете на : 0877 147 147 или заповядайте на терен в клуба.

 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com