Международен турнир по джаги в The Academy

Спортен бар „Академията“ ще бъде домакин на първия международен турнир по футбол на маса (джаги) – „Джаго Интер Къп 2015“, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми юни.

Това ще бъде уникално по рода си състезание, защото за първи път в България ще има подобен турнир с участници от чужбина.  Организаторите от СК „Джагоарс“ отново показаха своя професионализъм след като преди две седмици бяха домакини на първия между клубен сблъсък в първата национална Джаги Лига в България.

Ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани, Избери партньора си /DYP/ – за всеки и за жени, Смесени двойки и други. Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за Международната и Националната Ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

Poster_JIC2015_media

Очакват се над 70 професионални състезатели както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA и THE BLACK KNIGHTS, така и състезатели от чужбина – над 20 румънски играчи, представители на Гърция и Австрия.

“ДЖАГО ИНТЕР КЪП 2015” е първия Международен Турнир по джаги за сезон 2015, организиран в България с домакин СК „Джагоарс“ – официален член на Българската федерация по футбол на маса и ITSF. Състезанието ще се играе на последният модел професионални маси Роберто спорт Адреналин.

Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг  “PRO TOUR”

Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията за турнира е възможна както на място – в петък (05.06) от 20-22ч. или събота (06.06) от 9:30-10:30,  така и онлайн на: http://register.jagoars.com/node/add/jago–inter-cup-2015 или по имейл: register@jagoars.com.

Специални условия за младежи, ветерани, жени и членове на спортни клубове по джаги, официални членове към БФФМ и МФФМ. Ще има излъчване на живо / livestreaming emission

За публиката ВХОД СВОБОДЕН!.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com