Национална Джаги Лига отново в “Академията”

Този уикенд спортен бар “Академията” отново ще събере най-добрите български играчи по фубол на маса. СК “Джагоарс” ще организира поредното голямо джага събитие в България, което ще се приведе на ниво -2 в Кино Арена Запад.

Точни преди един месец “Джагоарс” докараха едни от най-големите световни звезди в този спорт за кръг от Световното първенство по джаги –  Roberto Sport Sofia International Series 2015.

Този път нашите приятели от “Джагоарс” ще домакинстват на второто издание на Българската национална джаги лига. В първенството ще премерят сили всички лицензирани към БФФМ клубове. Към момента това са: STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, THE BLACK KNIGHTS и новооткритият клуб NINJA SEAGULLES. Отборът първенец печели правото да се състезава на Европейската лига 2016, където сили ще премерят най-добрите отбори на европейските държави!

Над 70 професионални състезатели ще вземат участие в това елитно сътезание.  Лигата ще се проведе за пръв път отделно и в категорията жени.

В мъжката надпревара ще се включат 6 селектирани отбора, представители на всеки клуб. Като клуб с най-много картотекирани състезатели, СК “Джагоарс” получи wild card за селекция на 2 отбора в състезанието. В квалификационните мачове ще се играе всеки срещу всеки по схемата D1-D2-S1-S2-D3-D4 (D–двoйки, S-единици). Играят се по две независими игри до 5 гола. При мъжете след квалификациите следва елиминационен кръг, който ще определи крайния победител в турнира.

При жените ще се състезават три отбора – STORM RIDERS, JAGOARS, THE BLACK KNIGHTS. Схемата на игра тук е D1-S1-D2-S2-D3. Отново всеки отбор играе срещу всеки с по две независими игри до 5 гола в елиминационна част. Победител е този женски тим, който спечели най-много точки в изиграните мачове.

България за първи път ще има възможността да представи свой женски отбор в борбата за Европейската шампионска купа.

Битката ще бъде много атрактивна и заредена с професионализма и емоциите на най-добрите български джага състезатели.

Заповядайте да се насладите на тази игра!

Страница на събитието във Фейсбук.

03ac7a50-2252-4c98-ba40-f17651931e5e (1)

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com