Новата куиз мания – Футболен куиз, Исторически куиз и още много

 

Спортен бар „Академията“ се опитва да отговори на очакванията на своите клиенти и продължава с куиз програмата, и през новия сезон. През последните две години „Футболен Куиз“ в „Академията“ се превърна в едно истинско зрелище и забавление за много футболни фенове.  На някои събития поставихме рекорди по 140 човека участници, които успяхме да съберем в залата с големите екрани.

Всякакви футболни разбирачи са участвали при нас от журналисти до букмейкър и обикновени запалянковци любители на футбола.  „Футболен Куиз“ в „Академията“ се превърна в едно от най-посещаваните и интересни събития в бара и се провежда всеки месец.  Участниците са между 100 и 140 човека всеки път, разпределени средно в 20 отбора.  За календарната 2019-та година се прави генерално класиране и в края на годината ще има куиз само между 10-те най-добри отбора за 2019 с по-голям награден фонд.

Генерален спонсор на куиза са нашите приятели от WINBET, които осигуряват наградата за първо място от 150 лева, като раздават и различни бонуси за нови регистрации по време на куиза. Второ и трето място получава бутилка Jim Beam и кег 5л на Heineken. Следват няколко награди, които са книги от партньорите ни от CIELA.

Вторият най-посещаван куиз при нас е „Исторически Куиз“, който обединява всички любители на историята. Куиза се провежда всеки месец, като винаги последния кръг е тематичен спрямо времето, в което се провежда. На последното събитие се отбеляза празника от Съединието между Княжество България и Източна Румелия. На следващото събитие на 10 октомври ще се отбележи Октомврийската революция в тематичен кръг. На първото ни събитие на 9 май това беше Втората Световна война.  За всички любители на историята – следете нашата програма и ще ви очакваме. Наградите за първите места са книги от CIELA и бутилка Jim Beam.

В нашата програма навлиза един куиз, който също ще събере много популярност с времето. Той се провежда за трети път, но за първи път е в Спортен бар „Академията“. Куизът ще е тематичен на тема Английски футбол и се организира от журналистите на football-albion.bg.  Очаквайте интересни награди на 24 септември 2019.  Този куиз ще го редуваме заедно с тематичен за Испания и Примера Дивисион. Очаквайте по един такъв куиз на месец в „Академията“.

 

„Академията“ стартира и тематични куизове за най-популярните български отбори Левски и ЦСКА. Въпреки, че двата гранда не са печелили скоро шампионската титла те си остават двата отбора с най-голяма фенска маса в България.  Двата куиза са разделени в отделни събития, за да няма сбъсък на интереси.  Очаквайте от октомври двата куиза да се редуват през един месец.

Продължаваме с още тематични куиз събития като Спортен Куиз, който ще бъде предимно за спортни постижения в историята , български постижения на световни първенства и олимпийски игри.

Очакваме и първи ни куиз на тема Тенис, който да обогати познанията ни по този спорт. Може да си припомните успехите на Григор Димитров и да се забавлявате с нас.

Най-голямата изненада ще бъде обявена съвсем скоро. Става въпрос за Баскетболен Куиз, който ще бъде изцяло насочен към благотворителност. Повече информация очаквайте в събитието.

 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com