Рони О‘Съливан и Джими Уайт в “Академията”

Легендите Рони О‘Съливан и Джими Уайт посетиха спортен бар „Академията“ веднага след демонстративното шоу между двамата в зала „Триадица“. Над 850 души бяха изпълнили залата и подкрепяха бурно своите любимци.

Веднага след края на шоуто Рони и Джими посетиха известен ресторант за бърза вечеря, след което се озоваха в спортен бар „Академията“. Рони О‘Съливан остана приятно изненадан от залата за тенис на маса и веднага реши да направи един бърз гейм с председателя на БФ Снукър Олег Велинов. Ракетата показа своята мощ с хилка в ръка и както сме свикнали да го гледаме взе бърза победа с 21:10. Джими Уайт погледа малко от титаничния сблъсък в компанията на мениджърa Джейсън Франсис.

4

След това Рони остана за по чай в „Академията“, където си поговори с приятели от предишните си престои тук през 2011-та и 2013-та година.  Феновете на Ракетата в бара веднага заобиколиха своя любимец и искаха автографи от легендата. Рони О‘Съливан искаше повече да си почива в приятната компания, но малко преди да си тръгне отдели време и си направи снимки с всеки един фен на снукър масата, заедно с купата от демонстративния турнир. Вижте тук снимки от посещението на Рони в “Академията”.

Само преди две седмици феновете на снукъра успяха да се докоснат и до световния шампион Стюарт Бингам, който бе един от играчите, които се присъединиха към партито на участниците в PTC Bulgaria Open, което се проведе в “Академията”. Тогава всички клиенти на заведението можеха да се снимат и да си кажат наздраве с някой от големите играчи.

Такава голяма обич и отдаденост към феновете е нещо ново за Рони О‘Съливан. В първите си престои в България той даваше много малко автографи, като се налагаше феновете да го гонят пред залата и на летището.

Да не забравяме, че в спортен бар „Академията“ е изложено сукното от финала на Световното първенство по снукър през 2013-та година, когато Рони О‘Съливан стана за последен път световен шампион. На него има специален поздрав на Ракетата към българските фенове.

Снимки: Жаклина Симова

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com