Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще се изправят един срещу друг в София

Най-голямата звезда в снукъра Рони О‘Съливан ще пристигне в България за демонстративен мач с Джими Уайт. Петкратният световен шампион ще представи официално и своята автобиография „Бяг“ за българската публика.

Двубоят между легендите Рони О‘Съливан и Джими Уайт ще се състои на 20 ноември в зала „Универсиада“, само две седмици след PTC Bulgaria Open.

Най-обичаният играч в снукъра няма да вземе участие в турнира от сериите PTC и това ще бъде единственият шанс за неговите фенове да се срещнат от близо със своя кумир.

Двубоят между Рони и Джими ще бъде част от турнето на „Снукър Легендите“, което основно се провежда във Великобритания и Германия.

Цените на билетите за уникалното шоу ще са по 60, 80 и 100 лева. VIP билетите ще се продават срещу 150 лева, като притежателите им ще имат възможност за кратка среща с двете големи звезди преди началото на двубоя.

Феновете на снукъра, които искат да посетят двете  големи събития през месец ноември ще могат да използват специална отстъпка при закупуването на билети.

Всеки, който си закупи билет за демонстративния двубой на снукър легендите ще получи отстъпка от цената на билета за PTC Bulgaria Open. Така всеки притежател на билет за шоуто между Рони и Джими ще получи ваучер под формата на 20 лева, който може да използва при закупуването на билет за PTC Bulgaria Open.  Тези ваучери могат се получават при поръчка онлайн в сайта на Eventim или в следните офиси: София – Централен Офис ул. Граф Игнатиев 22,  Билетен център НДК,; Пловдив – Отец Паисий 3, Варна – Дворец на Културата и Спорта, Бургас – каса на Опера Бургас.

Билетите за демонстративния двубой между Ракетата и Джими Уайт ще бъдат пуснати в продажба от вторник (29 септември) след 14 часа. Всеки, който си е закупил до момента (29 септември) билет за PTC Bulgaria Open ще получи отстъпка от билета за демонстративния двубой. Това обаче може да стане само след представяне на билета в централния офис на разпространителите в София на улица „Граф Игнатиев“ 22 или на тел 02/9615370.

Рони О‘Съливан ще зарадва своите почитатели с раздаване на автографи при официалното представяне на своята автобиография „Бяг“ на български език.

Ракетата пристига за трети път в България след участието си преди две години на PTC Bulgaria Open и демонстративния двубоя с Джак Лисовски преди четири.

Джими Уайт е най-великият играч в историята, който никога не е ставал световен шампион. Той е достигал 6 пъти до финала на Световното първенство, но винаги нещо го е спирало да вдигне титлата.

Миналата седмица Рони О‘Съливан записа невероятен максимален брейк от 147 точки точно срещу Джими Уайт в демонстративен двубой на снукър легендите.

Купете вашият билет за събитието от тук!

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com