Рони О‘Съливан срещу Марк Селби в София и Пловдив

Най-големите звезди в света на снукъра отново ще пристигнат в България. Петкратният световен шампион Рони О‘Съливан ще се изправи срещу световния номер 1 Марк Селби. Феновете на джентълменската игра ще могат да наблюдават срещите между двамата в София на 30 септември и в Пловдив на 1 октомври.

Двубоите ще бъдат част от новите серии Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар. Форматът е много обещаваш, а в България ще се изправят най-бързия и атрактивен играч в света на снукъра срещу един от най-бавните.

Организаторите подготвят и още изненади за публиката, които ще бъдат обявени на по-късен етап. Билетите за двубоите ще се продават в мрежата на Eventim от 1 април и ще струват между 40 и 100 лева.

Зала „Универсиада“ ще приеме за пореден път световния снукър елит. Събитието се организира с подкрепа на Столична община.

Световният снукър за първи път ще зарадва и феновете на играта в Пловдив. „Градът под тепетата“ е един от основните снукър центрове в България  с няколко действащи спортни клуба, където тренират едни от най-добрите български играчи.

Събитието ще се състои в изцяло реновираната зала „Колодрума“ и с подкрепата на община Пловдив.

Двубоите между Рони О‘Съливан и Марк Селби нямаше да могат да се осъществят и без подкрепата на спонсорите „Дженарали“ и „Ефбет“.

С това изненадите за феновете на снукъра не спират. По традиция през лятото ще се проведат три много атрактивни двубоя, които ще зарадват публиката във Варна, Бургас и Созопол.  Имената на участниците ще бъдат потвърдени след финала на Световното първенство по снукър.

Poster_1

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com