Спортен бар „Академията“ – Завръщането!

Спортен бар „Академията“ отваря врати за всички свои клиенти и фенове. Както знаете барът не работи в продължение на три месеца по независещи от нас причини. Въпреки неприятната ситуация бяхме уверени, че рано или късно барът отново ще работи.

До няколко седмици трябва да бъде уреден и въпросът с паркинга за наши клиенти, за тяхно по-голямо удобство.

През новият сезон ще оформим едно ново и различно меню от кухнята като естествено ще оставим нашия телешки бургер, който предизвика истински фурор особено сред футболните фенове.

Тази зима ще бъдете свидетели на множество куизове, които ще бъдат предимно на спортна тематика и История. Нашият футболен куиз беше първият в София и стана най-популярен сред всички видове куизове след като достигна 140 човека в почти всяко издание. Ще продължим с тематичните куизове на тема Левски, ЦСКА, Английски футбол, Спорт и други.

През изминалите месеци може да сте станали свидетели на някои на нашите хаус и техно партита в нашия Event bar. Очаквайте нови и още по-интересни събития през следващите няколко месеца. За момента малкият бар, както му викаме е затворен, но се очаква до края на септември да бъде отворен!

За футболните фенове сезонът на дербитата започна и всеки може да наблюдава своите любимци на двата огромни 140 инчови HD екрана.  Скоро Шампионската лига ще превземе отново телевизионният екран и емоциите ще бъдат неповторими.

Турнирите по снукър ще стартират с новия сезон от календара на българска снукър федерация в края на месец септември.

Нашите приятели от дартс федерацията изразиха готовност да организират един турнир за началото на работния сезон така, че и там очаквайте скоро активности.

За любителите на тенис на маса очакваме новите ни прегради, които да осигурят още по-голям комфорт за всички играещи.

Не забравяйте, че при нас може да организирате частно парти, рожден ден, корпоративно събитие или коледно парти. Може просто да се съберете с приятели и да се забавлявате!

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com