С дъх на канела, коледни партита и празнично работно време

Или пред последните декемврийски дни, всички сме безсмъртни…

 

В клуба мирише на канела. От онази на клечки, която очаквано добре се комбинира с греяно вино или мляко с какао. Пробвахме я в комбинация и с портокалови кори в ямайски ром и се получи нов коктейл. Заля ни праничната еуфория.

„Академията“ стана домакин на десетки коледни партита, които ни заредиха предваканционно. Срещнахме много интересни хора. Бивши бармани, настоящи  IT специалисти, момиче, обиколило 40 държави тази година, без да е екскурзовод, банкер-рапър, парти крале и други колорити, които няма да забравим скоро. Пихме шотове с текила и афтършок, редихме 42 йегер бомби, палихме бара, рязахме торта със 120 парчета,раздавахме Оскари  и се сдобихме с папионки от новите ни приятели, с които нямаме търпение да се видим пак. Ивент бара  се превърна в истинска парти емблема със своя чар, а пък ние доказахме за пореден път, че сме отличници в организирането на частни събития. В случай, че си мислите за пропуските – недейте ! Ивент бара целогодишно е отворен за твоят рожден ден, тиймбилдинг, среща с приятели или обикновен петък, макар и да сме убедени в необикновеността на петъците.

По този повод ти съобщаваме и предпразничното ни работно време, за да не се разкарваш в лошото време и да няма кой един ром да ти налее.

Спортен бар „Академията“ ще работи със следното празнично работно време :

24.12.2017 – 09:00-19:00

25.12.2017 – 14.00-03.00

31.12.2017 – 09.00-17.00

01.01.2018 – 15.00-03.00

През останалото време сме зад бара. Преглеждайки етикетите на бутилките, пускайки си някоя нова песен, поклащайки се в ритъма на безсмъртността.

„Ще му мислим някой друг път, а сега „Наздраве“ !

 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com