Национална снукър и билярд академия The Academy разполага със седем маси за снукър. Четири от тях са разположени в специалната снукър зала, където има и удобни сепарета.

Четирите маси снукър са от най-високо качество гарантирано от производителя Riley. На всяка маса има инсталирано висококачествено професионално осветление Oleys.

За всеки клиент, който иска по-спокойна обстановка може да използва нашата VIP зала, където се намира най-хубавата маса за снукър в България на Riley.

Залата за снукър е уникална за България, защото в нея може да видите сукното от финала на Световното първенство по снукър през 2013, когато Рони О’Съливан триумфира с титлата. Ракетата е оставил своя автограф заедно с вицешампиона Бари Хоукинс специално за българските фенове на спорта.

Много други интересни снимки и аксесоари очакват играчите на снукър. Световният шампион за 2005-а година Шон Мърфи е отправил специален поздрав за любителите на джентълменската игра в The Academy. На специална витрина са изложени много купи и титли спечелени от български играчи в България и чужбина.

Спортен бар The Academy e домакин на турнири от българското първенство. Също така тук може да се запишете и да тренирате снукър при единствения лицензиран треньор по снукър Братислав Кръстев и Георги Величков.

Цени за наем на снукър маса в делнични дни:

от 12:00 до 17:00 – 9,00 лева на час

от 17:00 до 03:00 –  12,00 лева на час

Цени за наем на снукър маса в почивни дни:

12,00 лева на час

IMG_7814 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com