Да изпием лятото!

Макар и да прекарваме повечето си време на -2-ри етаж и слънцето да не свети в очите ни (поне не буквално), не бихме устояли на  изкушенията, които хубавото време предполага.Нетърпеливо заменяме топлият плодов или билков чай с леденостудено фрапе, което сме готови да изпием на големи глътки, за да се събудим преди работа, след нея и във всяко друго  времево измерение.

Фрапираме в два варианта: бял и черен,но винаги с любимото ни Nescafe. Доскоро ароматното ( и признаваме), леко напиващо, греяно винце намира своя пролетен отклик в домашните ни лимонади.

Лишени от консерванти и оцветители, плодовите ни удоволствия, вървят както със, така и без водка или бял ром, сладострастно декорирани с коктейлни черешки и лайм, акомпанирани от кристални кубчета лед. Вкусовете са различни, подобно клиентите ни – джинджър лимонада с бъз, сладко малинова и освежаваща ягодова, гарантират разхлаждането в най-горещите дни и нощи. Не пренабрегваме и  любителите на цитрусите, за които имаме  ментова цитронада или оранжада, подсладена с домашен мед и ледена сода.

Макар и да прекарваме повечето си време на -2-ри етаж, имаме готовност да изпием и това лято в задоволяваща спортна обстановка и ободряваща музика.

На глътки. Големи.

 

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com