The Academy ще приеме най-силния турнир по джаги в България

Спортен бар „Академията“ ще бъде домакин на най-големия турнир по джаги, който се е провеждал в България. Това е и най-престижното състезание по футбол на маса у нас. То е част както от Официалния Спортен календар на БФФМ, така и от този на Международната федерация по футбол на маса /ITSF/.

Над 200 състезатели са се регистрирали за участие в силния турнир, като личат имената на някои от най-известните играчи в този спорт от целия свят.

Участие ще вземат и всички клубове в страната, републиканските шампиони и най-добрите играчи в България, някои от които заемат топ позиции в Официалната световна ранглиста – Екатерина Атанасова и Благовеста Герова са съответно втора и трета в класирането по единици в света!

Международното събитие ще се състои в София в рамките на три дни – петък, събота и неделя, като стартира от 30.10.2015. Ще се играят над 10 официални дисциплини по професионалните правила за игра, както и отборно състезание SOFIA TEAM CUP 2015.

Генерален спонсор на събитието е “Lidl”  с подкрепата на “Каменица” и Роберто Спорт.

Откриването ще бъде в петък (30 Октомври) от 14:00. Тогава ще премерят сили всички регистрирани отбори, както и смесените двойки. В събота ще се играят единици във всички категории – мъже, жени, младежи и ветерани. Победителите от Open и Women singles получават правото да се състезават на World Championships 2017, както и пакет от 1000лв. (500 лв. за open и 500 лв. за women).

След 22 ч. ще има специално Players Party за всички участници в турнира и гости на спортен бар „Академията“. Датата съвпада с посрещането на “Хелоуин”, така че всички ще трябва да носят костюми.

В неделя ще се проведат състезанията по двойки, следвани от церемония по награждаването и закриване на събитието. Ще бъдат раздадени много награди, очакват се и много изненади!

Двубоите ще бъдат излъчвани на живо и наблюдавани от голям брой зрители както в България, така и в цял свят. Вход за зрители – свободен!

Заповядайте да се насладите на първенство от световен мащаб и професионалната игра на най-добрите състезатели по джаги!

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com