Световните снукър звезди се забавляваха в “Академията”

Спортен бар „Академията“ беше звездна арена през изминалата седмица. Световният номер 1 по снукър Марк Селби проведе няколко тренировки в нашата специализирана зала за снукър. Той остана впечатлен от размерите на огромния бар и залите за т.нар indoor игри.

Кен Дохърти, Джак Лисовски, както и други играчи от топ 100 също направиха няколко тренировки в най-големия спортен бар в София.

В събота вечер обаче голямата звезда определено беше световния шампион Стюарт Бингам, който дойде пръв на партито на играчите и си тръгна последен. На всеки турнир от Европейските серии PTC се организира парти в събота вечер, на което обаче предимно се забавляват играчите, които са отпаднали в предните два дни.  След загубата на Бингам от бъдещия шампион Марк Алън, той нямаше какво да губи и се забавляваше заедно с феновете на джентълменския спорт. Младите български таланти,  които тренират в „Академията“ успяха да вземат автографи от Стюарт Бингам, Кен Дохърти, Робърт Милкинс,  Джо Пери, Джо Суел, Оливър Лайнс, Дечават Поомченг и други.

Някои от снукър звездите  играха снукър, билярд и тенис на маса. Българските съдии също се включиха в партито и премреиха сили на билярд и тенис на маса. Робърт Милкинс пък бе рефер на двубой между Олег Велинов и един от приятелите на Кен Дохърти.  Шоуто беше пълно и всички се забавляваха през цялото време. Бившият футболист и национал Велизар Димитров беше част от купона, като всички знаят за неговите снукър пристрастия.

СНИМКИ от партито може видите тук.

Изненадите за клиентите на Спортен бар „Академията“ не спират до тук. Последният уикенд за месец октомври започна в петък следобед с откриването на международния турнир по джаги  Sofia International Series. Отборен дух ,победи и загуби съпътстваха състезателите през трите дни на турнира. В крайна сметка изтощителните тренировки и упоритост дадоха своя резултат .

Петъкът продължи под звуците на  Dancehall Reggea, които събраха стотици на Малкия бар в Академията. Много танци,безплатни  шотове и свежо настроение изпълваха атмосферата близо осем часа. Феновете на ямайската музика не спряха да се усмихват и забавляват до 07’00 сутринта, когато кафето бе  заменено от текила, а сутрешния джогинг от такси до вкъщи. Don D и Dub Constructor обещаха скоро отново да ни зарадват с подобно парти, за което сме сигурни – дълго ще говорим.

Тиквени фенери, черепи и  зловещи маски  ни правеха компания, отново на Малкия бар,в събота вечер. „Страшна нощ„ имахме със състезателите от турнира по джаги и клиенти на Академията, избрали да се плашим взаимно в нощта на Вси Светии. „Доктори с кървави престилки“,“шотландец“, син „Дядо Коледа „,“полицайка „ и дори „Питър Пан“ бяха малка част от образите, решени да изгонят злите сили, преобразявайки се. И този път не липсваха танци и забравяне за времето до посрещане на слънцето.

До късни часове в неделя се играха последните мачове от турнира по футбол на маса. Най-добрите взеха своите почетни отличия,  други си взеха поука от неуспеха, трети пък останаха да изпият по още една бира на бара.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com