Страхотни футболни емоции ви очакват в „Академията“

Спортен бар „Академията“ е може би най-доброто място за гледане на спортни събития и футболни срещи с приятели. Всички фенове на футбола ги очакват много изненади.

Специално за всички възрасти сме подготвили Футболен Куиз, който ще ви накара да се забавлявате и съревновавате с други футболни експерти.  Първият ни куиз премина с огромен интерес и 12 отбора участващи в надпреварата.

Три кръга, през които всички отбори тестваха своите знания по футболните въпроси. Всеки месец ще организираме по един футболен куиз, като очакваме все по-интересни награди и още по-голям интерес от всики футболни експерти!

Също така всички футболни фенове ще могат да видят и уникалната футболна стена с плакати на отборите „Шампиони на Европа“, заедно с някои фланелки подписани от световни легенди като Франко Барези и Христо Стоичков. При нас се помещават фенклубовете на Милан, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Заповадяйте да усетите уникалната атмосфера, където ви очакват два 140 инчови огромни екрана с перфектно HD качество и звук.  Голямата зала събира над 80 човека за гледане на мачове. В малката зала ви очакват два големи телевизора и още 20 места за гледане на футбол. Все пак заповядайте по-рано в “Академията” преди мача или се обадете на телефона за резервации – 0877 147 147.

партньори:
Уебсайт и SEO - Reshenia.com